Muža prepadol vo výťahu. Dopravná nehoda so smrteľným následkom. Našiel sa mobil

03.09.2008 Celý región

Muža prepadol vo výťahu: Prešovský policajný vyšetrovateľ obvinil včera z prečinu lúpeže 48 ročného muža zo Sabinova.
Obvinený Sabinovčan v pondelok (1.9.2008) v čase okolo 20:30 h fyzicky napadol vo výťahu jedného z obytných blokov na Prešovskej ulici v Sabinove 56 ročného muža. Po pristúpení do výťahu ho zozadu udrel do hlavy, načo spadol na podlahu výťahu. Následne mu vybral zo zadného vrecka nohavíc peňaženku s peniazmi a dokladmi a ušiel preč. Prepadnutý muž neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie a krádežou mu vznikla škoda 19 850. - Sk. Po zadržaní vyšetrovateľ umiestnil obvineného do cely policajného zaistenia a podal návrh na jeho vzatie do väzby.

Dopravná nehoda so smrteľným následkom:
Na ceste medzi Vranovom nad Topľou a obcou Čaklov došlo včera popoludní k dopravnej nehode osobného auta Opel Astra.
Auto v smere od Vranova do Čaklova viedol 69 ročný muž zo Zamutova, okr. Vranov nad Topľou. Pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície zišiel s vozidlom vľavo v smere svojej jazdy do priekopy, kde zostalo auto aj stáť. Pri dopravnej nehode došlo zo zatiaľ nezistených príčin k úmrtiu vodiča a k ľahkým zraneniam 47 ročnej spolujazdkyne. Škoda na vozidle nevznikla žiadna. Dopravnú nehodu vyšetrujú vranovskí policajti, ktorí v prípade začali trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Našiel sa mobil
Dňa 28.8.2008 priniesol na Diaľničné oddelenie PZ v Prešove 62 ročný pán z Prahy mobilný telefón, ktorý našiel 27.8.2008 na ceste medzi obcami Sigord a Zlatá Baňa. Na majiteľa sa muž pýtal aj v reštaurácii na Sigorde, kde mu čašník uviedol, že telefón hľadali nejakí chlapci.
Ak ste teda stratili v uvedenej dobe na Sigorde mobilný telefón, môžete si ho vyzdvihnúť na Diaľničnom oddelení PZ Prešov, Pionierska 33 u zástupcu riaditeľa oddelenia kpt. Mgr. Mareka Barana, tel. č. : 0905 203 631 alebo 0961 80 2550, 0961 80 2555. Pri preberaní telefónu je potrebné sa preukázať hodnoverným dokladom o kúpe, resp. dokladom podľa ktorého bude možné porovnať výrobné číslo telefónu.
 

Vyberte región